За нас

Casa Felice е новото любимо място в град Варна.

Ние сме любители на вкусната храна. Затова в нашите ресторанти вече няколко години предлагаме незабравими емоции. Съчетахме в едно качествените продукти, автентичните италиански рецепти и опита на нашите майстори готвачи. Така успяхме да създадем специално за ВАС нашите уникални пици и разнообразие от ястия.

Но освен най-доброто от Италия, при нас можете да откриете и любимите си български вкусове. Всеки ден Ви предлагаме разнообразни дамашно готвени ястия, които можете да поръчате за дома или офиса.

Прекарайте един незабравим ден с Casa Felice. Заповядайте в Casa Felice Beach, за да се насладите на полъха на морския бриз и любимото ястие.

Или се заложете на отпускащата атмосфера на Casa Felice Чайка, докато децата Ви се забавляват в нашия детски кът. Той е специално оборудван за всички малки и големи пакостници. Разполага с голямо разнообразие от играчки и активности като джага, батут, въздушен хокей, катерушка с парзалка, караоке и много други.

Casa Felice Роза е третото място, където приятната семейна обстановка е идеална за отпразнуване на всеки повод и празник с най-близките.

Нашите три заведения са на най-добрите за районите си локации. Не се чудете, а ни посетете на посочените адреси. Очакваме Ви!

Casa Felice – Чайка

Casa Felice – Роза

Casa Felice – Beach

Поръчай още сега най-добрите пици Варна

 

Call Now Button